BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

52-годишен мъж от Ловеч е задържан за срок от 24 часа в местното районно управление. Хванат е да кара в „Заводските“ пиян с 1,86 промила

В седмицата от 29 юни до 05 юли служители на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч са установили общо 45 нарушения, в хода на специализирана операция за подобряване на пътнотранспортната обстановка на територията на община Ловеч. За констатираните нарушения  ловешките пътни полицаи са съставили 13 акта и 27 глоби с фиш.  

На 06 юли около 03.15ч. на ПП I-4 в района на с.Български извор, 18-годишен младеж от Ловеч при управление на лек автомобил е загубил контрол върху превозното средство, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил в движещия се там друг лек автомобил. При инцидента са нанесени материални щети на двама автомобила, водачите са прегледани от медицински екип и са освободени. На младежът от Ловеч е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

52-годишен мъж от Ловеч е задържан за срок от 24 часа в местното районно управление след като на 06 юли около 16.50ч. е установен да управлява лек автомобил в ж.к. «Здравец» след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,86 промила. По случая е образувано бързо производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!