BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

62-годишен мъж от Ловеч е задържан за срок от 24 часа – карал с 1,28 промила. Арестуван е и мъж ударил в лицето момче

От ОД на МВР Ловеч информират, че в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че на 15 май в хале на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч за пререгистрация е бил представен мотоциклет «Ямаха», за който е установено от служителите на полицията, че е с подправен индентификационен номер.

36-годишен мъж е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч след като на 17 май около 21.00 часа в кв. «Продимчец» е нанесъл удар в лицето на 13-годишно момче.
По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.        

62-годишен мъж от Ловеч е задържан за срок от 24 часа в местното районно управление на МВР след като на 17 май около 18.20 ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,28 промила. По случая е образувано бързо производство.

На 16 май около 12.55ч. на улица в гр.Ябланица са се ударили лек автомобил управляван от 63-годишна жена и мотоциклет «Ямаха» с 64-годишен водач. В резултат на инцидента водачът на мотоциклета е откаран в болнично заведение с травма на рамото, без опасност за живота. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а по случая е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за пътното произшествие.

На 15 май на територията на община Луковит е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места и обезпечаване на добър обществен ред и сигурност. В рамките на предприетите действия служителите на РУ Луковит са обходили 12 населени места, проверили са 83 лица и 78 МПС, установили са 41 административни нарушения, за които са съставили 4 акта и  22 глоби с фиш по ЗДВП, 2 акта по КЗ, 3 акта по ЗБЛД и са заснели 6 клипа за превишена скорост. По време на полицейската операция не са допуснати нарушения на обществения ред и извършването на престъпления  в обслужваната територия.
Отново на 15 май на територията на общините Угърчин и Луковит служители на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч са провели и полицейска операция по безопасност на движението и подобряване на пътнотранспортната обстановка на територията на област Ловеч. Проверени са 15 МПС и 25 лица, установени са 3 нарушения, за които са съставени 2 акта и 1 глоба с фиш.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!