BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинска фирма „ЕКО“ ЕАД е на печалба от 63 хиляди лева към деветмесечието

Павлин Иванов

Към края на м. септември общинска фирма „ЕКО“ ЕАД, отговаряща за чистотата на Ловеч и за зимното поддръжка на града е на печалба от 63 000 лв. Това става ясно от отчета на дружеството, който то представя пред Общински съвет Ловеч. По същото време на миналата година, фирмата е била на печалба в размер на 146 000 лв.

Основните дейности на общинската фирма са свързани с почистване на улици, паркове и обществени площи, както и зимната поддръжка на Ловеч. През тази година, за деветмесечието, приходите на фирмата са в размер на 979 000 лв., което е с 217 000 лв. по-малко от същия период на миналата година.

„ЕКО“ ЕАД разполага в края на м. септември с 112 000 лв. в сметките си и 3 000 лв. в касата на дружеството.

Разходите на дружеството също са намалели, като в края на отчетния период те са 916 000 лв.. Това е с 134 000 по-малко от същия период на миналата година.

Средносписъчния персонал на „ЕКО“ е бил 58 души, служители и работници. За сравнение, през същият период на миналата година средносписъчния персонал е бил 68 човека.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!