BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

В Ловеч задържаха за 24 часа 78-годишен мъж шофирал с 1,52 промила!

От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават, че в РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу 78-годишен мъж от Ловеч, който на 08 март около 14.00ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,52 промила. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и работата по случая продължава.

36-годишен мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица по подозрение, че на 06 март е взел дебитна карта от възрастна жителка на града и е изтеглил от нея парична сума, в размер на 1600 лв. След получаване на сигнала и проведени оперативно-издирвателни мерпоприятия   от криминалисти на РУ Ябланица, лицето е установено и е предало сумата от 1100 лева. В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и работата по случая продължава.

21-годишен жител на Троян е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление, след като на 08 март около 11.00 часа е установен да управлява лек автомобил в града, с концентрация на алкохол в издишания въздух над 1,2 промила. По случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В седмицата от 01 до 07 март ловешките пътни полицаи са установили общо 43 нарушения на ЗДВП, за които са съставили 4 акта и 39 глоби с фиш.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!