BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

30-годишен жител на Троян е задържан с 3.04 грама метамфетамин

От ОД на МВР Ловеч съобщават за арестуван 30-годишен жител на Троян. Той е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 09 март около 19.00 ч. на улица в града е установен да държи пакетче с наркотично вещество.

При извършен полеви тест, веществото което е с общо тегло 3.04 грама е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и  работата продължава.

От полицията информират и за друг нарушител. 24-годишен от с. Глогово е задържан  в РУ Тетевен, след като на 09 март около 12.30 ч. е установен да управлява лек автомобил в селото без да притежава свидетелство за правоуправление. При проверка полицаите от местното районно  управление са констатирали, че превозното средство е и с поставени регистрационни табели, които са издадени за друго МПС. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!