BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Специализирана операция насочена срещу битовата престъпност в малките населени места е проведена вчера на територията на общините Ловеч и Летница

Специализирана операция насочена срещу битовата престъпност в малките населени места, е проведена вчера на територията на общините Ловеч и Летница. Полицейските действия са проведени под ръководството на Районна прокуратура-Ловеч и с участието на служители от РУ Ловеч, Участък –Летница и ЗЖУ-Плевен. Полицейските служители са обходили 18 населени места, извършили са проверки на 182 МПС и 246 лица, като за установени нарушения са съставили 10 акта и 33 глоби с фиш и е установено 1 лице, което е обявено за издирване от РУ Севлиево.      

На 10 март около 05.50ч. в с.Румянцево, 54-годишен мъж от с. Ясен при управление на лек автомобил, на десен завой и мокра настилка е загубил контрол върху превозното средство и се е ударил в насрещно движещ се товарен автомобил. При сблъсъка леко е пострадал водачът на лекия автомобил, който е прегледан във ФСМП-Луковит и е освободен за домашно лечение. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.

30-годишен от Тетевен е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление, след като на 10 март около 15.45ч. при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка, при която с помощта на техническо средство е установено, че управлява след употреба на амфетамин и метамфетамин. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!