BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Ловешката структура на ПП „Републиканци за България“ днес представи кандидатите за народни представители и официално откри офиса си в Ловеч

Ловешката структура на ПП „Републиканци за България“ днес представи кандидатите за народни представители и официално откри офиса си в Ловеч.  „Предизборната кампания вече е в ход. Удоволствие е да се срещна с гражданите на Ловеч и областта и да обсъдим конкретни стъпки, мерки и цели за бъдещото устойчиво развитие не само на местно ниво, но и национално“.- заяви Надя Бонева , водач на листата за Ловешка област. Тя благодари на кандидатите за народни представители и цялата структура на #Републиканци в област Ловеч за доверието и изразената подкрепа.

Надя Бонева  е магистър по „Право“, експерт в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, работила е в Народното събрание от 1992 г. до момента на различни ръководни длъжности, съдебен заседател в Софийски районен съд.

“ Провеждаме много срещи с представители на различни организации и граждани. ПП “ Републикаци за България“ има ясна и точна управленска програма за бъдещето на страната и затова трябва да запознаваме с нейните акценти.“- сподели Виктор Таслаков, областният координатор и втори в листата кандидат- депутати.

Виктор Таслаков е с магистратури по мениджмънт и културен туризъм ; специализации в областта на публичната администрация , човешки ресурси и европейски политики; заместник- областен управител на област Ловеч в периода 2003-2009.Бизнесмен и Председател на УС на „Спортен клуб по фехтовка.

В листата  на „Републикаци за България“ за Ловешка област са още:

Красимира Пъдешка-Аманфо, магистър „Счетоводство и финансов контрол“; допълнителни обучения и практики в журналистиката, реклама, връзки с обществеността, дългогодишен журналист в телевизия „Оптиспринт“;

Силвия Ангелова – Магистър Индустриален мениджмънт. Технически сътрудник , Управител склад.

Галина Джамбазова – завършва магистратура „Мениджмънт и маркетинг“ в Университета за национално и световно стопанство. От 13 години работи в банковата сфера като регионален мениджър за област Ловеч.

Цветомир Пейков –бакалавър Туризъм.Опит в областта на търговия и административно обслужване.

Радко Радков -Магистър Международни Икономически Отношения.Опит в областта на търговия и транспорт.

Добри Якимов – Средно специално образование.По професия техник , в момента работи като животновъд

Велина Генчева -Магистър инженерна логистика с опит в областта на supply chain,транспорт и логистика , корпоративни комуникации.

Мария Павлова – завършила ТУ – Габрово. Специализации в областта на човешките ресурси ,комуникации и връзки с обществеността, държавна власт административен мениджмънт

Вашите въпроси , идеи и предложения може да споделите с нас и на страница във фейсбук „Републиканци за България“ – Ловеч.

#ЗаДържаваСПравила

Платена публикация по договор

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!