BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Пътуващата фотоизложба под надслов „20 години в полза на армията!“ вече е в Ловеч

Пътуващата фотоизложба под надслов „20 години в полза на армията!“ вече е в Ловеч.

Тя е експонирана във Военен клуб – Ловеч и отразява една малка част от дейностите и събитията, които са организирани през годините от Агенцията.

Фотоизложбата се състои от 28 авторски пана на Вяра Йовева – фотограф на Министерство на отбраната.

Събитието беше открита от Николай Василев, началник на гарнизонен военен клуб -Ловеч, който припомни, че тя е създадена по повод 20 – ата годишнина на Изпълнителна Агенция „Военни клубове и военно почивно дело“.

„Агенцията е създадена, за да осъществява социалната дейност в Българската армия“, посочи още Василев.

„За Българската армия най-важното са личностите, хората, мъжете и жените в униформа, които професионално изпълняват задълженията си и дават своя принос за сигурността и отбраната на страната. Вие сте сила, на която всички ние се опираме и дълбоко уважаваме“, заяви кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова при откриването на изложбата.

Тя благодари от свое име и от името на ръководството на Общината на Николай Василев за съвместната работа през годините и пожела на всички здраве и реализирани идеи.

Експозицията ще остане в Ловеч до 18 март, след това тя ще радва жителите на Кюстендил.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!