BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Задържаха 44 годишен ловчалия за грубо нарушаване на обществения ред и обиди към полицейски служители

От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават, че на 13 март в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу 44-годишен мъж от града. Той грубо е нарушавал обществения ред и е отправял обиди към полицейски служители при изпълнение на служебните им задължения. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч.

26-годишен от с. Умаревци е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като на 13 март при управление на лек автомобил е установен да шофира след употреба на наркотични вещества. Тестването е извършено с техническо средство и е отчело положителен резултат за бензодиазепини. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

33-годишен от Тетевен е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 13 март около 22.44ч. при управление на лек автомобил в с.Бабинци е спрян за полицейска проверка, при която е установено, че шофира след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,46 промила. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!