BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

77-годишен троянец предизвикал пътен инцидент с трима ранени

От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават за инцидент. На 18.03.2021г. около 13.25 часа в гр. Троян, на кръстовище образувано от ул. «Ген. Карцов» и ул. «Пряспа», 77-годишен мъж при управление на лек автомобил не е пропуснал и е ударил движещия се по път с предимство друг лек автомобил, с водач 50-годишна жена.

В резултат на сблъсъка превозното средство управлявано от жената е навлязло в лента за насрещно движение, където е последвал челен удар с друго превозно средство. При инцидента са пострадали трима от участниците в пътния инцидент, които са прегледани на място и са освободени за домашно лечение. Пробите на водачите за употреба на алкохол са отрицателни. На виновният водач е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

33-годишен е установен от служители на РУ Тетевен, като съпричастен към извършена кражба на сумата от около 310 лв. от частен дом в града. Сигнал за кражбата е подаден на 18 март от 71- годишен тетевенец.

Работата по случая продължават служители на РУ Тетевен, а 33-годишния мъж е направил пълни самопризнания и с протокол за доброволно предаване е върнал част от откраднатата сума, в размер на  200.00 лева.

На 18 март на територията на община Угърчин е проведена специализирана полицейска операция, в рамките на която служители на РУ Угърчин съвместно с колегите си от ЗЖУ-Плевен са обходили 6 населени места, извършили са проверка на 109 лица и 72 МПС, като за установени нарушения са съставили 14 акта и 25 глоби с фиш.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!