BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

МАРИН ЛЬО ПЕН КЪМ МАРЕШКИ: ВОЛЯ Е АЛТЕРНАТИВАТА

Марешки получи силна подкрепа от Франция

 Най-одобряваният политик във Франция-  г-жа Марин Льо Пен, изпрати специална видео-честитка на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки. Днес той празнува своя рожден ден.

„Скъпи Веселин, по време на срещите ни разбрах колко силно сте свързан  с България. Начело на партия ВОЛЯ Вие водихте, водите и днес благородна битка –да защитите при всякакви обстоятелства интересите на българския народ. Вашите сънародници ще отидат да гласуват на 4 април, за да обновят парламента. Тези избори са особено важни. В София, както и в Париж, откъдето Ви изпращам това послание, навсякъде защитата на суверенитета на нациите е фундаментален залог – срещу обезпокоителните отклонения на глобализацията и икономическия и обществен безпорядък, които те предизвикват и срещу които Европейският съюз е безпомощен.

Вие, без никакво съмнение, сте най-способни да бъдете сериозна алтернатива за преодоляване на предизвикателствата, които очакват България. Впрочем аз съм сигурна, че Вашите сънародници ще подновят и ще засилят тази подкрепа и това доверие, които Ви дадоха на предишните парламентарни избори.

Изпращам на ВОЛЯ пожелания за успех на 4 април. Възползвам се от случая да Ви пожелая, скъпи Веселин, щастливо посрещане на рождения ден!”, казва Марин льо Пен в нейната видео-честитка.

Ще припомним, че в момента Марин льо Пен  е политикът с най-висок рейтинг във Франция и има всички шансове да победи на предстоящите догодина президентски избори. С Веселин Марешки са партньори в европейската партия „Идентичност и демокрация”, която обединява редица формации от цяла Европа. Льо Пен гостува в България вече два пъти, за да подкрепи ВОЛЯ. В същата формация е и Матео Салвини- лидер на „Лига” – Италия. Патриотичната международна организация има солидна група в  Европейския парламент.

Платена публикация по договор

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!