BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

МАРЕШКИ: ДА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗБОЙНИЦИ, КОИТО ВИ ГРАБИХА И ЛЪГАХА

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки, който днес е рожденик, посрещна празника си с жителите на Стара Загора.

„В този хубав ден, който е и Ден на Тракия, да си пожелаем не само здраве и успехи, да си пожелаем да изгоним от политиката всички, които ви ограбваха и лъгаха, всички политически разбойници, които направиха България най-бедната държава в Европа. Нека си пожелаем в парламента да влязат истинските родолюбци, които ще се погрижат нашият народ да живее по-богато и по-щастливо”, заяви Марешки.

Успех на изборите му пожела възрастна незряща жена, която каза: „Дойдох само да докосна ръката ти”. „Госпожо, Вие докоснахте сърцето ми”, отговори Марешки и подчерта, че заради такива моменти в политиката си струват всички усилия и битки.

Водач на листата в Стара Загора е Кръстина Таскова. Тя изтъкна, че кандидатите на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ са силен, конкурентен отбор, който е мотивиран да работи здраво в следващия парламент за добруването и на старозагорци, и на целия български народ.

Платена публикация по договор

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!