BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

МАРЕШКИ: БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ЧИСТИ ПАРТИИ И ЧИСТИ ПОЛИТИЦИ

Политическата екология е най-важната. За да има и чиста природа, чист въздух и чиста храна, трябват чисти партии.

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки призова българите да гласуват за хора, които не са опетнени с корупционни сделки, шуробаджанащина, лобизъм. „Всички говорят за екология, за опазване на природата, на чистия въздух. Това е много важно. Но сега, в неделя, най-важна ще бъде политическата екология. Трябва да изберем чисти партии и чисти политици”, заяви той.

По думите му, Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ на сто процента отговаря на очакванията и изискванията на по-голямата част от българските граждани. „За един мандат никой от ВОЛЯ, както и от нашите партньори, не се забърка в  корупционни схеми, нямаше дори и съмнения за това. Останахме сплотени. Не прокарвахме лобистки закони, нито уреждахме някого на постове за лична или партийна изгода. Бяхме лоби единствено на българския народ. Така ще бъде и в 45-то Народно събрание”, категоричен е Марешки.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.

Платена публикация по договор

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!