«
»
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Виж отличниците в Ловеч от випуск 2020

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Двама са първенците от Профилираната природо-математическа гимназия – град Ловеч, съобщават оттам. Това са Георги Апостолов Хърлев от XII-В клас и Иван Цветанов Стефанов от XII-В клас. Класен ръководител и на двамата ученици е Ина Цветанова Димитрова – старши учител по математика.
Първенец на випуск 2020 на ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ е Георги Любенов, който има оценка отличен 5.97 и е бъдещ студент по медицина в Германия.


В СУ „Св. Климент Охридски“ първенец е Милена Маринова Андреева с класен ръководител Габриела Петрова. Успехът на Милена е много добър 5.36.
И Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги – Ловеч има своята гордост. Името на първенеца на випуска е Емилия Асиянова Узунова – 12-А клас, професия „готвач“. Класният ръководител е инж. Маргарита Караджова.
Първенецът на випуска в Професионална гимназия по механоелектротехника се казва Русалин Русалинов с успех отличен 5.67, Русалин е със специалност „Автотранспортна техника“, негов класен ръководител е Милен Белев.
В Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Димитър Димов“ – гр. Ловеч награда за първенец взе Минко Бойков Минков от 12-А клас с класен ръководител – Ивайло Цветанов Пенев.
От СУ „Тодор Кирков“ съобщиха, че името на първенеца на Випуск 2020 г. е Теодоси Петров Петров, неговият класен ръководител е Татяна Тачкова.
Миналата седмица се проведоха и няколко абитуриентски бала, тържествата преминаха при спазване на всички противоепидемични мерки.
Отличниците и първенците от всяко средно училище в град Ловеч, випуск 2020, получиха Почетен ключ на град Ловеч. Отличието бе с послание, лично подписано от кмета Корнелия Маринова. Ето неговото съдържание:
„Поздравления за успешното дипломиране! Днес получаваш този красив „Почетен ключ на Ловеч“ като символ на показаните отлични резултати! С него ще отключваш вратата към мечтите, както и ще пазиш свежи детските спомени. Такъв ключ е израз на силна воля и желание за напредък. С него ще се чувстваш по-сигурен както с мощта на наученото, така и с възможността винаги да се върнеш в родния град и дом! На добър час в живота!“, съобщават от общината.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!