BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„ВОС Аутомотив България“ ЕООД e инвеститор на годината в Ловеч

Кметът Корнелия Маринова обяви наградите

Победителите в състезанието за инвеститор и бизнесмен на годината бяха обявени от кмета на Община Ловеч по време на нейното обръщение към гражданите във фейсбук по повод Празника на града 11 май.


„Инвеститор на годината“ за 2019 е новият завод в Баховица „ВОС Аутомотив България“ ЕООД (VOSS Automotive)„ а за „Бизнесмен на годината“ за 2019 в трите категории са обявени следните фирми:
1. Големи предприятия – „„Месокомбинат Ловеч“ АД
2. Средни предприятия – Печатница „Дъга“ООД.
3. Малки предприятия „Нешев продукт“ Ловеч.


Решението за победителите е взето на съвещание на Съвета за икономическо развитие (СИР) на Община Ловеч с мандат 2019 – 2023 год., което се проведе на 8 май 2020 г.
По традиция тези награди се връчват на представителите на фирмите по време на специално тържество за Празника на града. Тази година поради противоепидемичните мерки събитията ще се състоят по-късно.
В своето приветствие кметът Корнелия Маринова поздрави победителите в състезанието и пожела на всички в бизнеса да преодолеят без проблеми икономическите трудности и догодина конкуренцията да е много силна.
Виж на следните адреси:
https://www.facebook.com/Kornelia.Marinova.Official

https://www.facebook.com/lovech.municipality

Община Ловеч, пресцентър
12.05.2020 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!